Ieder gerecht een hoofdgerecht met Service One Catering. Eten is meer dan voedsel alleen. Naast bijvoor- diensten. Daarom besteden we veel aandacht aan trai- beeld een uitstekende lunch, zorgen juist de aandacht nin§ van ons gemotiveerd catering personeel, want zij en de persoonlijke inbreng van Service One Catering verzekeren u en uw medewerkers van een goede, ervoor dat de lunch een moment van ontspanning gezonde en gevarieerde maaltijd. Hierin herkent u wordt. Service One, het logo zegt het al. Restauratieve ^B altijd de 'finishing touch' van de meester, diensten met een plus. 1 Kortom, Service One neemt u alle cateringzorgen Eerste kwaliteit, uitstekende verzorging en per- graag en professioneel uit handen. Niet voor niets zijn fecte service zijn de basisingrediënten van ons p wij één van de grootste catering-organisaties menu. Dit vormt de garantie voor een smaakvol Service One van Nederland, Maak van uw kantine een bedrijfsrestaurant. Onze mensen bepalen de ATCnikl^1 bedrijfsrestaurant en bel: 030 - 348400. kwaliteit en de continuïteit van de restauratieve v-AI ElvIIMCj Moreelsepark 48, Postbus 19185, 3501 DD Utrecht. SERVICE ONE, MEESTERS IN CATERING

AJAX ARCHIEF

Programmaboekjes (vanaf 1934) | 1995 | | pagina 12