Kijkje in de keuken fotografie// Louis van de Vuurst Kr&e.-ft Mö.-h ci-troe.rvri^ot-bo e.* grilde, <aroe.i\e. afp&rqe. Tw££eA<jerecht voor \0 per^oAeA lr^re.diërv."te.r, 2 <jek.ook.te kreefteA vaa 4^0 jpam £"0 <jrAM fijA <je*AedeA ^jAlotje* 2 citroeAeA 2ro <jtam risotto rij^t CAr Aeoli swperfiao 7rO cc IcippeAbouilloA IOO <jtam <je£cl\AAfde pArMezAAA^e Icaa* '<jtaao pArdAAo TO <jroeAe bAby-A*per<je£ IOO cc olijfolie om ia te bAk.k.eA Ê>ere.idi»^ HaaI liet k.reefteAvlee£ wit de k.reefteA£cliAleA eA verdeel tot IO <jelijk.e portie*. Ra*p vervol<jeA* de <jele, <jewA**eA citroeA*chil vaa de citroeA zoAder dAt er bittere witte *twkje* Mee<jerA*pt wordeA. E>Ak. de fijA <je*AedeA *jAlotteA iA &0 cc olie <jedwreAde 2 MiAWteA aaa. boe Kier de nj*t bij eA bAk. deze aI roereAd MiAWwt Mee Met de ^jAlotteA. Voe<j 6OO cc bowilloA toe eA kook. de risotto iA oA<jeveer '4 MiAwteA rw*ti<j, oAder eeA dek.*el eA re<jelMAti<j roereAd, <jaap tot de k.orrel ao<j Aet iet* vaa eeA bite heeft. be oAt^tAAe ma**a dieAt licKt^eboAdeA te zija eA zek.er Aiet te *tevi<j vaa *tructwwri Qrill oAdertw**eA de rAWwe A*per<je* iA olij-folie <jAAr op de fry- top, breA<j op *maaVc. Met zowt eA peper. VerwArM de reeft iA 6-6 MiAwteA iA eeA oveA vaa TO <jrAdeA OAder eeA wAPMe vochtige dwAAe doek.. HaaI de risotto vaa liet vwwr eA voe<j de citroeArA*p toe, MAAk. op *MAAk. Met zowt eA peper, beliep de risotto op het bord. Le<j hier de F <jebAk.k.eA A*per^e* op. Le<j dAAr vervo l<jeA* de wArMe kreeft op eA <jArAeer Met de <je*chAAfde pAPMez aa A*e kAA* januari 2007

AJAX ARCHIEF

Magazine (1987-2007) | 2007 | | pagina 57