\A &AJXAA A,/VilA A A A A. A .A A A A /jQ édmémm éém m m E>obo"tie Ir^rediërter I witte boterhAM ir dobbel?teer-tje? ^e?reder /OO worteler IOO ijr ?eldenj 3 wier 300 zjr <^ehAk.t I teer-tje kro-flook. I theelepel koenjit kwrierblAAdje? rAAr ?maAk. I blikje toMAterpwree zowt er peper rozijrer Abrik.ozer 3 eetlepel? chwtrey?AW? AMArdel?ripper? citroer?chij-fje? Voor de cw?tArd r eierer 0,ST I Toom 0,2 I wek £>ereidir<^?wijze Week, de broodblokje? ir 1/2 dl wArM wAter E>Ak het <^ehAk.t er de wier ir de pAA. Voe^ worteler, ?elderj, k.ro-flook., krwider, toMAterpwree zowt er peper toe. RoerbAk. dit Mê^?eI. Voe^ dAArrA de geweekte broodblokje?, de rozijrer, Abrikozer er chwtrey?AW? toe. Mer<j irtw??er eierer, welk. er roow tot cw?tArd. boe het gerecht ir eer pktte over?chAAl er ^iet het cw?tArdMer^?el eroverheer. becoreer het gerecht Met AMArdel?ripper? er ?chik. de kwrierbkder op het gerecht. Zet de gevulde over?chAAl ir eer voorverwArMde over (130 ^rAder") er lAAt het gerecht ir 2£ Mirwter licht brwirer. Ter ^Arrerir^ k.wrrer citroer?chj-0e? ir het gerecht worder ^e?tok.er. Serveer de E>obotie Met eer fri??e ?Akde. £e.t teWcerl Ajax Magazine

AJAX ARCHIEF

Magazine (1987-2007) | 2005 | | pagina 34