\A &AJXAA A,/VilA A A A A. A .A A A A /jQ
édmémm éém m m
E>obo"tie
Ir^rediërter
I witte boterhAM ir
dobbel?teer-tje? ^e?reder
/OO worteler
IOO ijr ?eldenj
3 wier
300 zjr <^ehAk.t
I teer-tje kro-flook.
I theelepel koenjit
kwrierblAAdje? rAAr ?maAk.
I blikje toMAterpwree
zowt er peper
rozijrer
Abrik.ozer
3 eetlepel? chwtrey?AW?
AMArdel?ripper?
citroer?chij-fje?
Voor de cw?tArd
r eierer
0,ST I Toom
0,2 I wek
£>ereidir<^?wijze
Week, de broodblokje? ir 1/2 dl wArM wAter E>Ak het <^ehAk.t er de wier
ir de pAA. Voe^ worteler, ?elderj, k.ro-flook., krwider, toMAterpwree
zowt er peper toe. RoerbAk. dit Mê^?eI. Voe^ dAArrA de geweekte
broodblokje?, de rozijrer, Abrikozer er chwtrey?AW? toe. Mer<j irtw??er
eierer, welk. er roow tot cw?tArd. boe het gerecht ir eer pktte
over?chAAl er ^iet het cw?tArdMer^?el eroverheer. becoreer het
gerecht Met AMArdel?ripper? er ?chik. de kwrierbkder op het gerecht.
Zet de gevulde over?chAAl ir eer voorverwArMde over (130 ^rAder") er
lAAt het gerecht ir 2£ Mirwter licht brwirer. Ter ^Arrerir^ k.wrrer
citroer?chj-0e? ir het gerecht worder ^e?tok.er. Serveer de E>obotie
Met eer fri??e ?Akde.
£e.t teWcerl
Ajax Magazine