Kijkje in de keuken \A 0 0 0 0 0 li\^re.diëi\~te.i\ Ê>er£idii\^wijZ£ Cvoor 4 perSoAeA-) 2 AArdAppels, 25"0 ^tam bAricots verts, 2 toMAteA, 2 eieren, blikje toAtjA iA olie, blikje AASjoviS, blikje maïs, zilverwitjes, zwArte olijveA, I pAprikA, I sjAlotje ViAAi frette olie azija Mosterd peper zowt Kook de AArdAppels ClT MiAwteA-), de eiereA CIO MiAwteA-) eA de bAricots verts Cf MiAwteA-). LAAt de Cbeet")<jAre roe Ate a eA de bArd^ekookte eiereA scbrikkeA Met fliAk wAt kowd wAter. iUijd iAtwsseA bet sjAlotje -fijA. MeA^ de wiSAippers, zilverwitjes, maïs, toMAteA CiA viereA ^esAedeA-), eiereA CiA pUkjes") eA de toAijA iA eeA koM. ^Aijd de AArdAppels iA scbij-fjes eA le<j deze iA bet MiddeA vaa eeA pUtte scbAAl. Le<j dAAroMbeeA iA eeA eerste riA<j bet Merisel wit de koM eA iA eeA tweede riA^ de bAricots verts. Decoreer de bwiteASte riA^ Met de iA reepjes es rede a pAprikA eA de zwArte olijveA. Le^ voor de finishing touch de AASjoviS iA eeA Ster boveA op de rest vaa de SAlAde. MeA^ voor de viAAifrette de olie, AZijA Cia eeA verbowdia^ 3:1") eA de Mosterd door elkAAr eA bree^ bet ^ebeel op SMAAk Met peper eA zowt. oktober 2004 39

AJAX ARCHIEF

Magazine (1987-2007) | 2004 | | pagina 39