Kijkje in de keuken
\A
0 0 0 0 0
li\^re.diëi\~te.i\
Ê>er£idii\^wijZ£
Cvoor 4 perSoAeA-)
2 AArdAppels, 25"0 ^tam bAricots verts, 2 toMAteA, 2 eieren, blikje toAtjA iA olie,
blikje AASjoviS, blikje maïs, zilverwitjes, zwArte olijveA, I pAprikA, I sjAlotje
ViAAi frette
olie
azija
Mosterd
peper
zowt
Kook de AArdAppels ClT MiAwteA-), de eiereA CIO MiAwteA-) eA de bAricots verts
Cf MiAwteA-). LAAt de Cbeet")<jAre roe Ate a eA de bArd^ekookte eiereA scbrikkeA
Met fliAk wAt kowd wAter. iUijd iAtwsseA bet sjAlotje -fijA. MeA^ de wiSAippers,
zilverwitjes, maïs, toMAteA CiA viereA ^esAedeA-), eiereA CiA pUkjes") eA de toAijA
iA eeA koM. ^Aijd de AArdAppels iA scbij-fjes eA le<j deze iA bet MiddeA vaa eeA
pUtte scbAAl. Le<j dAAroMbeeA iA eeA eerste riA<j bet Merisel wit de koM eA iA
eeA tweede riA^ de bAricots verts. Decoreer de bwiteASte riA^ Met de iA reepjes
es rede a pAprikA eA de zwArte olijveA. Le^ voor de finishing touch de AASjoviS iA
eeA Ster boveA op de rest vaa de SAlAde.
MeA^ voor de viAAifrette de olie, AZijA Cia eeA verbowdia^ 3:1") eA de Mosterd
door elkAAr eA bree^ bet ^ebeel op SMAAk Met peper eA zowt.
oktober 2004 39