m m Ii\^re.diëi\-te.i\ WAAAeer de houtstool letter gloeit eA er ^eeA ho^e vlAMMetje? Meer uittoMeA, is de bArbecue gereed om de tip -te ^rilleA. Laa4: het vlees zoV 20 mi AwteA ^AAr wordeA door de stutje# ^ere^eld te tereA. ^Aipper de ui eA hAt de pApritA iA blotjes. MeA^ de stutjes ui eA pApritA Met wAt olie, zout, peper eA de <jeMeA<jde truideA. Le^ het MeA^Sel op eeA stut -foliepApier op de bArbecue. VerwArM de tortilkV op de ^rill. Rol de grilde Stutjes tip eA het grilde ^roeAteMeA^sel, op SMAAt ^ebrAcht Met de pittige tAbASco, iA eeA tortillA. Voor de liefhebbers heeft CTB-rieA toch oot ao^ WAt hotdo^s op de bArbecue ^ele^d. Eet Tor-killAV, k.iprfile.-t, wi, fiA^rik-A, olie., zowt, f>e^er, ^e^e^de kruide*, t^bA^co E>e.re.idii\^£wij2-e. e.i\ ~ti^ OsE>rieA beAAdrutt dAt het voor eeA ^eSlAA^de bArbecue eeA muft is om Met eeA houtstool-set te werteA eA Aiet zoaIs de Meeste AMeritAAeA Met eeA as bArbecue. D>e maa uit LA Adviseert om (joed de tijd te AeMeA voor het feStijA zodAt het vuurtje rustig Met pApiertjes C^éeA AAAMAAtbloVjes") AAA^eMAAtt tAA wordeA eA de bArbecue aa eAi^e tijd op de juiste teMperAtuur is. sHet ^eheim vaa eeA <pede bArbecuepArty is geduld,' Aldus de bAct. sC,oed gereedschAp tAA teveAS Aiet oAtbreteA: eeA <^oede toot is het hAlve wert. Ea Stel de AppArAtuur zo op dAt Alles biAAeA hAAdbereit is.' Vol^eAS OvE>rieA is de bArbecue echter pAS coMpleet Met ^oede be^eleideAde Muziet, het liefst live.

AJAX ARCHIEF

Magazine (1987-2007) | 2004 | | pagina 54