m m
Ii\^re.diëi\-te.i\
WAAAeer de houtstool letter gloeit eA er ^eeA ho^e
vlAMMetje? Meer uittoMeA, is de bArbecue gereed
om de tip -te ^rilleA. Laa4: het vlees zoV 20
mi AwteA ^AAr wordeA door de stutje# ^ere^eld te
tereA. ^Aipper de ui eA hAt de pApritA iA blotjes.
MeA^ de stutjes ui eA pApritA Met wAt olie, zout,
peper eA de <jeMeA<jde truideA. Le^ het MeA^Sel op
eeA stut -foliepApier op de bArbecue. VerwArM de
tortilkV op de ^rill. Rol de grilde Stutjes tip
eA het grilde ^roeAteMeA^sel, op SMAAt ^ebrAcht
Met de pittige tAbASco, iA eeA tortillA.
Voor de liefhebbers heeft CTB-rieA toch oot ao^
WAt hotdo^s op de bArbecue ^ele^d.
Eet
Tor-killAV, k.iprfile.-t, wi,
fiA^rik-A, olie., zowt, f>e^er,
^e^e^de kruide*, t^bA^co
E>e.re.idii\^£wij2-e. e.i\ ~ti^
OsE>rieA beAAdrutt dAt het voor eeA ^eSlAA^de
bArbecue eeA muft is om Met eeA houtstool-set te
werteA eA Aiet zoaIs de Meeste AMeritAAeA Met
eeA as bArbecue. D>e maa uit LA Adviseert om (joed
de tijd te AeMeA voor het feStijA zodAt het
vuurtje rustig Met pApiertjes C^éeA
AAAMAAtbloVjes") AAA^eMAAtt tAA wordeA eA de
bArbecue aa eAi^e tijd op de juiste teMperAtuur is.
sHet ^eheim vaa eeA <pede bArbecuepArty is
geduld,' Aldus de bAct. sC,oed gereedschAp tAA
teveAS Aiet oAtbreteA: eeA <^oede toot is het hAlve
wert. Ea Stel de AppArAtuur zo op dAt Alles
biAAeA hAAdbereit is.' Vol^eAS OvE>rieA is de
bArbecue echter pAS coMpleet Met ^oede
be^eleideAde Muziet, het liefst live.