Het voornaamste ingrediënt
van onze
nieuwe Pesto's is „Amore"
Grand'Italia
%ratu1 Italh
j het woord Pesto denkt u al gauw aan de tra
ditionele Pesto alla Genovese. Inmiddels kennen
ze in Italië diverse varianten op dit meer
dan tweeduizend jaar oude recept. Dankzij
Grand'Italia kunt u er nu ook in Nederland
van genieten. Proef bijvoorbeeld eens die ver
nieuwde Pesto Rosso,
met gedroogde toma
ten chili, basilicum,
Grana Padano en Pe-
corino kaas. Ontdek
de nieuwe Pesto di
Verdure met vers
gegrilde groenten en
to'f\öSSC
a, (mm
drie Italiaanse kaassoorten. En probeer ook eens
de nieuwe Pesto di Olive met zwarte en groene
olijven, ansjovispasta en geraspte Grana Padano
en Pecorino kaas. Stuk voor stuk met liefde
bereid van de allerbeste, verse en puur natuur
lijke Italiaanse ingrediënten. Heerlijk door uw
'al dente' gekookte
pasta. Maar ook in
de sqep, de kaasfon
due, op 'n knapperige
bruschetta of op een
ciabatta zijn deze
Pesto's onweerstaan
baar.
|"(laXa AA/V*4 -j£^jbi/v ftrv-» ZW