Het voornaamste ingrediënt van onze nieuwe Pesto's is „Amore" Grand'Italia %ratu1 Italh j het woord Pesto denkt u al gauw aan de tra ditionele Pesto alla Genovese. Inmiddels kennen ze in Italië diverse varianten op dit meer dan tweeduizend jaar oude recept. Dankzij Grand'Italia kunt u er nu ook in Nederland van genieten. Proef bijvoorbeeld eens die ver nieuwde Pesto Rosso, met gedroogde toma ten chili, basilicum, Grana Padano en Pe- corino kaas. Ontdek de nieuwe Pesto di Verdure met vers gegrilde groenten en to'f\öSSC a, (mm drie Italiaanse kaassoorten. En probeer ook eens de nieuwe Pesto di Olive met zwarte en groene olijven, ansjovispasta en geraspte Grana Padano en Pecorino kaas. Stuk voor stuk met liefde bereid van de allerbeste, verse en puur natuur lijke Italiaanse ingrediënten. Heerlijk door uw 'al dente' gekookte pasta. Maar ook in de sqep, de kaasfon due, op 'n knapperige bruschetta of op een ciabatta zijn deze Pesto's onweerstaan baar. |"(laXa AA/V*4 -j£^jbi/v ftrv-» ZW

AJAX ARCHIEF

Magazine (1987-2007) | 1999 | | pagina 36